maanantai 26. lokakuuta 2015

Perhepotretti

Koska kaikilla on tällä hetkellä blogit täynnä juttua HIHSistä (ja hyvä niin) mutta itse halusin laittaa tarjolle nyt ihan jotain muuta :)

Supertaitava Miro kävi taas kuvailemassa Aapoa ja sai aikaan upeita kuvia! Nauttikaa jälleen kuvista :)

Tällä kertaa myös mun poikaystävä pääsi mukaan kuviin ja joku noista "perhepotreteista" olisi tarkoitus laittaa seinälle kehyksiin. Kertokaa ihmeessä mikä on teistä hienoin kuva, oma suosikki mulla kyllä jo kieltämättä on ;)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Kaikki kuvat c. Miro Kalliola

17 kommenttia

 1. 4 ja 9 ovat mun suosikit näistä :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanan syksyisiä kuvia! Kuvat 4 ja 8 on eniten mun mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki tosi kivoja, mutta 12 lemppari

  VastaaPoista
 4. Ei nyt liity sinänsä mitenkään postauksen asiaan, mutta onko sulla koskaan tullut sellaista fiilistä, että tekis mieli vaan luovuttaa? Itse olen ratsastanut 11 vuotta, ja tavoitteet ovat korkealla, mutta koska rahaa omaan hevoseen, tai varsinkaan hyvään sellaiseen ei riitä, kehitys on tuntunut tyssänneen paikoilleen. Oon sellanen ihminen että kaikki tai ei mitään, ja nyt kun mulla ei ole mahdollisuutta päästä oikeasti hyvien hevosten selkään, olen alkanut harkita ratsastuksen lopettamista. Ajatuskin puistattaa, mutta tuntuu että tällä hetkellä en saa mitään takaisin vaikka olisinkin itse valmis antamaan kaikkeni. Motivaatiota ei vaan ole enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ei ole tullut :) Mä olen aina ottanut kaikki mahdolliset hevoset vastaan ja tehnyt niiden kanssa hommia niin pitkään kun on vaan saanut. Kaikista hevosista oppii, olivat ne sitten laadukkaampia tai harrasteratsuja. Lähes jokainen hevonen kykenee hyppäämään 110 tasolla ja menemään koulua vaativa b, mikä on jo minusta sellainen taso, jolla voi kilpailla tavoitteellisesti.

   Motivaatiota sen sijaa täytyy olla. Niiden harrastehevosien kanssa joutuu tekemään paljon töitä jotta saa niistä sen laadun sijaan esille tarkkuutta yms. mutta kun sen oikean sävelen löytää, saa itse työstään palkinnon.

   Itse kannustaisin sinua vaan jatkamaan, vaikka niiden "huonompienkin" hevosten kanssa. Jos olet todella ahkera niin kyllä joku sinut huomaa ja saat joku päivä sen mahdollisuuden. Ikinä ei tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan :) Tsemppiä!!

   Poista
 5. Nro 12 on aivan upea! Siis tuli ihan kylmät väreet tosta kuvan fiiliksestä :)

  VastaaPoista
 6. 9. tunnelmallisin ja hienoin mielestäni! Miljöössä jotain ei-kovin suomalaista vaan pikemminkin keskieurooppalaista tunnelmaa. :) Ehkä noi isot ja jykevät lehtipuut tekee sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuollaisia puita ei kyllä ole Suomessa montaa :)

   Poista
 7. Nro 12 ehdottomasti

  VastaaPoista