maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ypäjä 110cm

Lauantaina Aku hyppäsi ensimmäisenä luokkana Hamihallissa 110cm. Radassa ei sinänsä ollut mitään ihmeellistä kun kävelin sitä, ainut asia mikä huoletti oli hieman ahdas sarja.

Olin letittänyt Akun jo aamulla, joten ennen starttia heitin hepalle vain varusteet selkään ja suuntasin maneesitallilta Haimiin. Matka taittui kätevästi metsän kautta ja hetken odottelun jälkeen pääsinkin jo verkkaan. Verkassa mulla meinasi tulla kiire kun aikaa oli vain 8 ratsukkoa.

Aku oli menossa ihan hirveästi ja mulla meni aikaa saada se rennoksi ennen kuin pystyin aloittamaan hypyt. Pystylle sain aika kivoja hyppyjä mutta okserin kanssa jouduin vähän hankaluuksiin. Tai, en nyt hankaluuksiin, mutta jouduin hyppäämään suoraan ainakin metrisen okserin, koska verkassa ei ollut yhtään ylimääräistä ihmistä jolta olisin voinut pyytää apua esteiden kanssa. Onneksi pääsin kaarteesta okserille ekan kerran hyvin ulos ja hyppy oli hyvä. Harmitti kyllä aloittaa niin isosta okserista, mutta kun mut kuulutettiin silloin jo valmistautuvaksi, ei mulla ollut hirveästi vaihtoehtoja..

Radalle sisään mentäessä Aku meinasi hieman tuijottaa toista päätyä, mutta pääsin rentouttamaan sen onneksi ajoissa avon avulla. Muistin myös itse olla luomatta siihen turhaa painetta, jolloin tuijotus loppui :)

Videolta puuttuu tylsästi ykkösen hyppy joka oli oikein onnistunut. Kakkoselle Aku jäi vähän vinoksi kun valitsin turhaan ensimmäisen askeleen kaarteesta ulos. Sieltä siis omasta puolesta turha puomi mukaan. Sarja jäi epäilyjeni mukaan ahtaaksi, sinne mun olisi pitänyt koota vaan rohkeammin! Onneksi Aku oli vikkelä kintuistaan :) Loppurata hyvässä rytmissä ja taputukset hepalle :)

6 kommenttia

 1. Kyllä huomaa kehityksen!! Noi esteet alkaa näyttää jo ihan pieniltä teille :D helpon ja kevyen näköistä menoa, ei voi muuta kuin ihailla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On siellä radalla jo aika paljon helpompi fiiliskin kuin aiemmin!

   Poista
 2. Aku näyttää aika vauhdikkaalta! Mikä kuolain sulla on käytössä?

  VastaaPoista
 3. Tuleeko 120 radoista oma postaus?

  VastaaPoista