perjantai 6. maaliskuuta 2015

Pukkiponi

Oltiin Tuikkeen kanssa maneesilla jälleen hyppäämässä. Ponilla oli hieman mietintintätaukoa hyppäämisestä Niken kurssin jälkeen ja jatkoimmekin ihan samojen juttujen työstöä kuin kurssilla.

Poni sai tehdä kymmeniä toistoja ravipuomilla ja pikkuristikolla, niin että se lopulta suoritti useita toistoja rauhassa. Se ei ollut alkuun kovin helppoa, koska halusin pitää oman käden aivan rentona, mutta väkisinkin välillä ajauduin pidättämään ja auttamaan liikaa. Onneksi saatiin sitten hyviäkin kertoja :)Ristikkotyöskentelyn jälkeen hyppäsin ponilla ekaa kertaa aaltolankkua joka ylittyi aika kivasti joka kerta. Kolmen esteen radan vika este oli pieni pysty ja Tuike suoriutui näistä hyvin.

Niin kuin videolta näette, poni oli aika veikeällä tuulella ja jouduin vähän muistuttamaan sitä yhden köyrimisepisodin jälkeen vähän raipalla.. Sen jälkeen pukit unohtuivat ;) Tuike on tosi pyöreä ja edessä ei ole mitään tukea.. Eli jos se tuosta oppii pukittamaan yhtään isommin on siellä jo aika pysyminen kun se on niin pyöreä ponny :D Parempi siis jatkossa pitää se nassu visusti ylhäällä :D

3 kommenttia

 1. Heei, olittekste Melgineillä? Näyttäis siltä :) Kävin itse siellä ratsastamassa Kassu-ponia & toista ponia pari vuotta sitten :) Hyvin teillä näyttää menevän, aika fiksu on kyllä ikäisekseen!
  http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kivan oloinen tuo Tuike! hienosti ootte jo kehittynyt:) Millaisia suunnitelmia sulla on Tuikelle tulevaisuudessa?

  VastaaPoista
 3. Mikä satula tällä on? Näyttää vähän samanmalliselta kuin oma, jolle ei tunnu löytyvän mitään sopivaa :)

  VastaaPoista