sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Uusi rintaremmi

Pitäähän sitä nyt suitsiin mätsäävä rintaremmi olla.. :D


Aku sai siis jo aiemmin mainitsemaltani ostosreissulta itselleen uuden rintaremmin. Sellainen ei ollut todellakaan ostoslistalla, mutta kun bongasin tuon rintaremmin suitsipuolelta, niin en saanut sitä enää pois mielestäni. Hintakaan (39€) ei ollut paha, joten päätin napata sen mukaan suitsien kaveriksi. Noista saa oivan kisasetin ja muutenkin varusteet parempaan käyttöön :)

Mitäs tykkäätte? Musta nuo niitit sopii Akulle hirmu hyvin! Merkiltään rintaremmi on CH.


5 kommenttia

 1. Kivan näköinen ja kivan hintainen! :) (tosin tuon merkin nahka on ainakin ohjissa meillä kulunut nopeasti, toivottavasti pysyy teillä hyvänä (:) Mä iskin silmäni kerran Schöckemöhlen rintaremmiin, joka oli -25% alessa, niin innoissaan ostin "koska on varmasti hyvä merkki :D". Ei ollut mistään kotoisin vaikka alkuperäinen hintakin on melkein 200 euroa! Kyllä minun mielestä pitää olla laatua jo sillä hinnalla... Seuraava rintaremmiostos oli Stübbenin vain 40€ maksava joka halkeili ihan kauheasti vaikka kuinka rasvasi! Nykyään ihan ok puskakäytössä, mutta ei oikeen ole tuuri mulla ollut matkassa näissä ostoksissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että pysyy :) Ja kyllä tuollaisella 200e arvoisella rintaremmillä pitäisi hieman parempi kestävyys olla.. Tuo nyt ei edes harmita vaikka menisikin rikki kun oli noin edulinen!

   Toivottavasti seuraava rintaremmi on parempaa laatua :)

   Poista
 2. Voisiko saada kauempaa otetun kuvan? Ja tietysti niin että niittisuitset on päässä :) Mun mielestä niitit sopii erityisen hyvin tummille hevosille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo heti kun saan kameran talliin asti :D Noi on nyt kännykällä otettuja :)

   Poista
 3. Ai että mä rakastan klinkkerikoristeisia varusteita (vai mitä ne onkaan)! <3 Rakastin tulenpalavasti mun Equipen meksikolaisia missä oli Equipet, harmi että niille ei ollut enää käyttöä vuokriksen vaihtuessa...

  VastaaPoista