sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Surkeaa

Ehkä hieman raflaava otsikko mutta mitäpä tuosta.


Eilen lauantaina hypättiin jälleen Akun kanssa Niken silmän alla. Rata oli sama kuin edellisellä kerralla keskiviikkona hypätessämme. Keskiviikkona Aku oli aivan super ja kaikki sujui helposti ja hevonen tuntui superhyvältä. Ratakin oli aika iso ja tehtävät eivät todellakaan olleet mulle sieltä helpoimmasta päästä, joten sain olla treeniin silloin todella tyytyväinen.

Aku on ollut nyt hypätessä suhteellisen villi, keskiviikkona vaihdoin nyt viime aikoina käyttämäni rissat kokonaan pois ja lauantain tunnilla olin vasaroillani. Keskiviikkona hevonen oli energinen, mutta rento ja eilen taas tosi villi ja turhan nopea. Itse jäin pitämään aivan liikaa aluksi kun tuntui että hevonen räjähtää käsiin, vaikka olisi pitänyt vain istua käsi hiljaa ja tulla vaan rennosti niin että hevonen joutuisi hyppäämään ja miettimään ajauksella "jos ryntää esteelle, tullaan se uudestaan niin monta kertaa että hevonen lopulta maltta". Mutta ei.. Mä vaan pidin ja kun lopetin pitämisen niin eksyin useamman kerran paikkojen kanssa.

Nikestä Aku oli jälleen hyvä, mutta satulaan asti ei vain tullut sitä samaa hyvää fiilistä kuin edellisillä kerroilla. Toki tämä meno on nyt ollut täällä koko ajan niin nousujohteista, että pienetkin "mokat" tuntuu suurilta ja siksi tuntuu siltä että tunti sujui huonosti vaikkei se ehkä ihan niin mennytkään. Alla näätte videon jossa näkyy yksi rata.Toki radassa on hyviäkin puolia mutta se keskiviikon flow oli ihan tipotiessään.. Keskiviikkona treenattiin mm. tuossa sarjan kohdalla vielä kolmoissarjaakin ja sain siihen hyvää fiilistä. Radalla äkyvät pienet tiet ulos kulmista ovat mulle aina jotenkin hankalia ja niissä mun täytyy itse pysyä vieläkin rennompana.

Toivottavasti huomenna käyntiin pyörähtävä vika viikko tuo tullessaan vielä paljon oivalluksia :) En jotenkin voi uskoa että kaksi kuukautta on kulunut näin nopeasti.. Kohtahan mä oon jo Suomessa! Täytyy ottaa nyt kaikki ilo irti vikoista päivistä.


2 kommenttia

  1. Jätätkö Akun sinne treeniin? Täällä on pas-kat jäätikkökelit että varmasti Aku nauttisi jos saisi olla siellä euroopan leudossa talvessa.

    VastaaPoista