torstai 7. kesäkuuta 2018

Tulevat kisat

Nyt kesällä pääsen mukaan kisoihin paljon enemmän kuin olin odottanut. Pomon entinen kotiratsastaja asuu täällä Belgiassa ihan meidän lähellä ja ratsastaa kotiin jäävät hevoset silloin kun mä pääsen kisoihin mukaan :) Aivan luksusta!!

Kaikki nämä postauksen Marbella social show -kuvat c. Cristo Veber

Seuraavaksi meillä on vuorossa kisat täällä Belgiassa, Bondheidenissa. Kisat pidetään 20.-24.6. Mulla lähtee sinne mukaan molemmat hevoset mutta luokat ovat vielä hieman auki. Kyseessä on 3* kisat, joten mulle ne ovat ihan isot kisat.

Siellä olisi 7-vuotiaille oma nuorten hevosten luokka. Kolmena päivänä mentäisiin 130, 135 ja 135. Mietitään nyt vielä pomon kanssa menenkö tuota linjaa vai pikkukierrosta jossa olisi 130, 130 ja pikku GP-finaali 135. Mulla itsellä kävi mielessä että voisin mennä ihan vain 120 linjaa, koska nuo ovat varmasti isoimmat kisat jossa olen koskaan ollut joten olisi kiva aloittaa omalta mukavuusasteelta :D Mutta katsotaan mitä pomo sanoo!


Abanderadolle siellä olisi myös juuri joko tuo 120-linja tai 130, 130 ja pikku GP-finaali 135. Sen kanssa mulla on kuitenkin vielä sellainen olo että menisin mieluummin tuota pientä linjaa, kun en ole missään kunnon kisoissa sen kanssa ollut vielä.


Bondheidenin jälkeen olisi vuorossa kuulemma aivan ihana kisa Santanderissa. Tuo 2* kisa hypätään 29.6-1.7. Koska kisa on Espanjan pohjoisosassa, lähtevät hevoset todennäköisesti sinne jo hyvissä ajoin ennen kisaa, jotta niille jää aikaa taas palautua matkasta. Tuolla ei tainnut olla nuorten hevosten luokkia, joten molemmat hevoset menevät todennäköisesti 130-linjaa.


Kun Espanjan kisa on saatu pakettiin, palaavat hevoset Belgiaan kahdeksi viikoksi. Sen jälkeen olisi vuorossa 17.-22.7 4* kisa Samorinissa kaksi viikonloppua putkeen. Tuonne asti ei vielä olla mietitty luokkia, katsotaan nyt ensin miten nämä pari ekaa kisaa sujuvat :)


Meidän lähes kaikki hevoset hoidettiin Aapoa ja muutamaa muuta lukuunottamatta nyt kun ne tulivat Belgiaan. Eläinlääkäri oli tehnyt kunnon chekit kaikille mutta Aaposta ei löytynyt mitään hoidettavaa, vaikka se on tehnyt tosi pitkän kauden jo nyt. Ihanaa tietenkin että se on kunnossa, toivottavasti sama kunto säilyy <3


Nyt sitten vaan treenaillaan kohti Bondheidenia! Innolla odotan kyllä kisoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti