keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Parit viimeiset kisat

Päästiin tosiaan Espanjassa hyppäämään muutamat seurakisat sekä Abanderadon että Aapon kanssa. Toiset kisat järkättiin ihan kotona meillä Escuelassa ja toiset vähän matkan päässä Marbella Clubilla.

Escuelan kisoissa Aapo meni 120 ja 130 molemmat luokat nollana ja etenkin 130-rata oli tosi hyvä. Laitan siitä tähän alle videon.


Abanderado hyppäsi myös noissa Escuelan kisoissa 120. Rata oli muuten hyvä mutta yhdellä kaarevalla linjalla jäin vähän empimään askeleen kanssa ja ruuna pysähtyi siihen mutta sen jälkeen jatkettiin taas rata mallikkaasti loppuun.

Marbellassa Abanderado meni jälleen 120 luokan. Tällä kertaa meillä oli oikein kiva rata vaikka musta tuntui että painetta oli välillä vähän liikaa mutta pomon mukaan tuo hevonen tarvitsee kisoissa tuon verran painetta ja tosi paljon tukea niin jalasta kuin tuntumasta hypyn läpi. Tehtiin tällä kertaa nollarata ja sijoituttiin toisiksi :)


Aapo hyppäsi Marbellassa 130-luokan ja tuntui ihan ok:lta. Itse sorruin muutamaan ratsastusvirheeseen, mutta se ei Aapoa haitannut :D Nollaradalla voitettiin luokka, jee! Ainahan se lämmittää mieltä kun voittaa vaikkei rata olisikaan ollut ihan paras mahdollinen.Nyt olisi ilmeisesti viikonloppuna tarkoituksena mennä Bondheideniin treenaamaan kisoja varten. Nuo Marbellan luokat olivat niin pienet että tarkoitus olisi ottaa tuntumaa kisakorkeuteen, joka on kunnon 120 tai 130. Sieltä saan varmaan taas videoita teille näytille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti