tiistai 3. heinäkuuta 2018

Uusi tukikohta - Haras de Wisbecq

Viimeisen kuukauden ajan ollaan asuttu siis Belgiassa. Tässä alla teille ihan pieni maistiainen paikasta. Talli on todella siisti ja kaikki tilukset ovat modernit. Tallilla on yksi todella iso kenttä ja kaksi maneesia. Meillä on oma käytävä yhden toisen ratsastajan kanssa jolla on 4 hevosta, joten suurimmaksi osaksi käytävä on täynnä meidän hevosia. 



Tallilla on paljon ratsastajia eri maista kuten Israelista, Italiasta, Saudeista yms. Suurin osa ratsastajista on ammattilaisia ja he kiertävät isoja 4 ja 5* kisoja. On kyllä todellinen etuoikeus seurata päivittäin heidän treenejä ja tapaa käsitellä hevosia.

Huono puoli paikassa on ehdottomasti se ettei siellä ole minkäänlaisia maastoja. Onneksi kenttä on sen verran iso että siellä pääsee tykittämään halutessaan kyllä niin lujaa kun poni vaan jaloistaan pääsee. Kenttä on varmaan 200m pitkä :D

Aapo pääsee joka päivä onneksi laitumelle ja saa ulkoilla niin kauan kun haluaa. Yleensä se menee ulos 7 jälkeen aamulla ja mä ratsastan sen 2 aikaan ja sen jälkeen se jää sisään. Päivisin tuolla on kuitenkin niin paljon ötököitä ettei se varmaan viihtyisi välttämättä edes pidempää..

Pohjat ovat ihan ensiluokkaiset ja estekalusto on hyvä. Rata vaihtuu kahden viikon välein ja sen käy aina rakentamassa yksi belgialainen tunnettu ratamestari, jonka nimeä kukaan ei koskaan muista kun yritän kysyä :D

Sellaista tällä kertaa, seuraavaksi olisi tulossa päivitys Bonheidenin ja Santanderin kisoista :)

2 kommenttia

  1. Kivalta paikalta näyttää! On varmasti hyvät puitteet treenata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka on kyllä tosi kiva :) Ja puitteet ihan ensiluokkaiset!!

      Poista