torstai 27. maaliskuuta 2014

Tsiiga tota loikkaa.

Empä ois vielä vuosi sitten uskonu Akusta irtoavan tällasta pomppua. Vau.Toki tuo vinopuomi avittaa Akua tuohon hyppyyn, mutta ei se koskaan ole tuolla tavalla avannut vinopuomienkaan kanssa aiemmin takaa. Seuraava hyppy olikin rennompi ja normaalimpi, mutta on toi aika uskomattoman näkönen Akun hypyksi :)


Sarjallekkin päästiin tosi hyvin treeneissä. Muutenkin löysin hirmu hyvän rytmin kaikkiin ratoihin ja lyhyet lähestymiset päädyistä sujuivat kuin vettä vaan :)
Vika rata oli jo aika hyvä. Sarjan ekalta osalta puomi mukaan - ei mitään kummempaa. Aku oli ehkä hieman kaukana, mutta itse hypyt säilyivät silti rentoina ja rauhallisina. Toivottavasti kaikki sujuis huomennakin hyvin :)

8 kommenttia

 1. Lohjalla olisi ollut harjoituskilpailut nyt lauantaina ja sunnuntaina :D lauantaina esteet ja sunnuntaina koulu. ( lohjan ratsastuskoululla :D) olis ollu kiva jos olisit päässyt sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä aina hyvät kisat :) Mutta nyt kurssi meni kyllä niiden edelle :)

   Poista
 2. Hyvä ja kiva postaus!;) Toi Aku on ihana!♥ Sun blogista on ollu juttu villivarsassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, siinä oli sellanen pikku juttu vähän aikaa sitten :)

   Poista
 3. Hienosti meette Akun kanssa. Et näytä yhtään pieneltä sen selässä vaikka se onkin niin kookas ja sinä et mikään pitkula ole (ei siis pahalla)! (:

  PS.Mulla ois toiveena että voisit vähän tsekkailla ja päivitellä noita esittelysivuja..? (: Oot mm. luvannut viime elokuussa että laitat videota omalle esittelysivulle sun ratsastuksesta (luin siis kommentista), mutta on tainnut unohtua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, oon suunnitellu niihin vähän isompaa remonttia jo pidemmän aikaa :) Teen ne kun aikaa siihen löytyy!

   Poista