perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kevätinspistä Kingslandilta

Kingslandin tuotteissa on niin hirveästi ristiriitaisuuksia. Oikeastaan lähes jokaisella heppatytöllä on KL:ää ja siitä on tullut massamerkki. Mutta hevosmaailmassa on toisaalta niin vähän hyviä ja hienoja brändejä, että massan mukana kulkemista on aika hankala välttää.

Itse tykkään Kingslandin vaatteista niiden istuvuuden, hyvien materiaalien ja värien takia. Kingslandilla on aina joku kiva idea ja ennen kaikkea hieno toteutus kaikkien vaatteiden kohdalla.Mutta. Laatu ei aina ihan kohtaa hintaa. Esimerkiksi mulla on muutama takki, joista vetskari on hajonnut niin lyhyen käyttöajan jälkeen, etten oikein tiedä miten sen ottaisi. Kaikki tuotteet on ihania, mutta nyt kun tarjontaa on Spooksin, Esperadoksen yms. puolesta, harkitsen jatkossa kyllä KL:n vaihtamista niihin jos muiden merkkien ulkonäkö pääsee KL:n tasolle.

Mutta asiaan! KL:n kesän mallisosta nämä olisivat ehdottomasti niitä juttuja, mitä sieltä haluaisin.

Uudet siniset housut olisivat mahtavat. Kiva väri ja mukavan napakka matsku ovat mun mieleen. Niihin pariksi tietty tennarit - tällä hetkellä Converset itkevät nimittäin jokaisen kisareissun jälkeen aina vain ruskeampia kyyneliä, vaikka valkoiset ovatkin.. Kevääseen olisi ihana saada tuntien pitoa varten tuollainen pitkä takki, se pitäisi tuulta kivasti myös jaloista :) Ja tuo fleece, tarviiko sen osalta mitään edes sanoa.. Ihana treenivaate, hoitovaate tai vaikka kisatakin päälle kylmemmällä heitettävä pusakka. Jep, kaikki ottaisin todella mielelläni :)

Mitä kaikkea kivaa te oette löytäneet KL:n kesän mallistosta?

Kuvat täältä.

3 kommenttia

 1. Siellä on kaikkea todella kivan näköistä. Pidän neutraaleista ja pienilogoisista vaatteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin suosin yleensä pineiä logoja, ellei se iso logo oo jotenkin fiksun näkönen :)

   Poista
 2. Heippa,

  Olen neljännen vuoden digitaalisen viestinnän opiskelija Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Teen opinnäytetyötäni aiheesta bloggaaminen harrastamisen tukena ja tapauksena tutkin ratsastusta. Olisikohan Sinulla aikaa vastata kyselyyni?

  Kyselyyn vastataan anonyymisti ja vastaukset käsittelen luottamuksellisesti vain opinnäytetyötäni varten. Vastaaminen vie noin 2-5 minuuttia. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi – arvostan suuresti panostasi opinnäytetyöni eduksi!

  Aikaa vastaamiseen on 28.3. asti. Linkki kyselyyn löytyy tästä:

  Kysely bloggaajalle

  Yst. terv.
  Oona Müller
  oona.muller@metropolia.fi

  VastaaPoista