perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ihana Aku!!

Olisi niin paljon kirjotettavaa mutta miksei sitä aikaa vain tunnu löytyvän sille?


Tässä videoita treeneistä, joita fiilistelin viikko sitten. Aku oli ihan super, mutta isointa ja parasta rataa ei tietenkään nyt saatu videolle :D

Toivottavasti hyvä fiilis välittyy myös teille!

Alkuun tehtiin Akulle todella hyödyllistä jumppaa. Akulla on ollut niin hyvin energiaa nyt viime aikoina, että sen hyppy on pakko saada rennoksi ennen ratoja. Näiden puomien avulla se keskittyy hyvin ja ponnistus osuu aina nappipaikkaan!Alla olevasta videosta näkee hyvin sen, miten vaikea mun on edelleen välillä päästä kaarteesta ulos sarjalle. Ja tuo neljän askeleen väli oli mitattu väärin, siksi jouduin ottamaan kiinni niin paljon. Valmentajan mittaama 15m oli vähän turhan lyhyt väli meille ;) Viime tunnilla sain kyllä tosi hyviä itsevarmuutta kohottavia lähestymisiä sarjalle ja lopuksi oli niin hyvä fiilis! 


Tässä vikassa radassa on hyvä raivi sarjalle ja muutenkin tasainen rata :) Aku oli niin super!Viime viikonlopun treenit ei sitten sujunukkaan ihan kuin elokuvissa.. Kaukana oli rentous ja tasaisuus mikä näistä videoista näkyy. Uhmaan kuitenkin huonoa kertaa ja suuntaan Akulin kanssa kaikesta huolimatta harkkakisoihin Melgineille sunnuntaina! Näistä epäonnisista treeneistä lisää heti kun saan uuden koneen, oma on nimittäin kaputt :( 

4 kommenttia

 1. Akun hyppy on kyllä parantunut ihan jäätävän paljon tämän viimeisen talven aikana! Hyvää työtä! Ja tsemppiä kisoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja ihana kun muutkin alkaa huomata sen! Selkään se ero on nimittäin ihan hurjan suuri :) Kiitos tsempeistä, niitä kyllä kisoissa tarvitaan ;)

   Poista
 2. Toihan on Peikin talli! Mä harrastan siellä!

  Akun hyppy on tosi hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin on! Käyn siellä usein treenaamassa kun se on vähän niin kuin kotitalli mulle :)

   Poista