tiistai 24. tammikuuta 2017

Viime viikko

Olispa kuvia ja videoita joita jakaa teille.. Olen käynyt nyt niin paljon vaan yksin treenaamassa eikä kisoissakaan ole tullut käytyä, että mitään uusia kuvia ei ole :( Lyhyitä kännykällä kuvattuja videoita kyllä on, mutta ne ovat jo kaikki oikeastaan Instassa esillä. Katsokaa siis sieltä, videoita löytyy mm. Akusta ja Aaposta :)

Vanha, mutta ihana kuva Aaposta <3

Koska moni on kommenteissa kysellyt Akun perään niin aloitetaampa siitä. Aku kävi siis syyskuun lopussa lääkärissä ja sen etujalat hoidettiin. Sen jälkeen ollaan menty vaan sileällä ja ihan muutama kerta maapuomeja ja minikavaletteja. Nyt kolmen kuukauden hyppytauon jälkeen olin vähintäänkin kauhuissani siitä, kuinka paljon Aku mahtaisi tuijottaa ekalla kerralla taas kaikkea. Aku on yleensä aina pienenkin tauon jälkeen tosi spooky ja jää tyhjäksi ennen estettä, mutta nyt ilmeisesti hyvä ja tarkka sileän treeni on tehnyt tehtävänsä. Aku oli ekalla hyppykerralla ihan mielettömän hyvä hypätä - ei puhettakaan mistään spookailuista tai muusta sille ominaisesta sekoilusta :D Se teki kaiken kuunnellen ja avasi muutamassa vähän isommassa hypyssä jopa takaa!

Tästä innostuneena ajettiin vielä samalla viikolla Peikille hyppäämään jumppalinjoja. Aku oli jälleen oikein hyvän tuntuinen, tietty meissä molemmissa oli vähän havaittavissa pientä ruostetta, muttei pahasti ollenkaan :) Näistä molemmista hyppykerroista on instassa videot! (pikkkis)

Ensi viikolla Aku pääsee Niken kaksipäiväiselle kurssille Tampereelle. Olen niin iloinen että kerrankin kun Nikke tulee Suomeen niin pääsen mukaan vaikka hän ei tulekkaan pitämään kurssia meidän alueen porukalle. Yleensä mulla on aina ollut joku este osallistumiselle, nyt onneksi kaikki tähdet osuivat kohdilleen :)

Tämäkin kuva taitaa olla melkein 2 vuoden takaa.. Nyt olen muuten hypännyt Akulla nivelellä :)

Aapo hyppäsi myös viime viikolla Peikillä. Ajettiin sinne tiistaikisojen jälkeen ja hypättiin lyhyitä radan pätkiä. Tarkoituksena oli vaan saada hyppyjä alle, koska myös Aapo lähtee Niken kurssille, jee <3 Aapo kävi tämän lisäksi viime viikolla pari kertaa maastossa ja sitten menin yhden päivän meidän kentällä aikatauluhaasteiden vuoksi. Lisäksi Aapo raspattiin perjantaina, jonka takia ennalta suunnitellut hyppytreenit Nissalassa jäivät välistä. Mitään valittamista hampaissa ei ollut, ne saivat ihan perushuoltoa.

Lisäksi eilen klippasin Aapon varpaista korviin, siitä tuli niin iso poika<3 Supertyylikäs, jos itse saa sanoa ;) Sen väri muuttui klippauksen jälkeen tosi paljon, se on ihan "hopea" nyt :) Akukin klipattiin viime viikolla, joten pääsen kerrankin siisteillä hevosilla valmennuksiin :D

Ajattelin ettei mulla olisi teille mitään fiksua kirjoitettavaa mutta kyllähän tätä tekstiä taas ruudulle ilmestyi :D Loppuviikon treeneistä saan teille toivottavasti niin videota kuin kuvia, saan nimittäin yhden ihanan kameramimmin varmaan Tampereelle mukaan :)

2 kommenttia