perjantai 13. tammikuuta 2017

Autokouluun

Siis mitä? Johan mulla on kortti, miksi menisin autokouluun?

No ajamaan rekkakorttia tietty! Mulla on jo vuosia ollut tarkoituksena ajaa kuorma-autokortti mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Alunperin olisin halunnut ajaa kuorkkikortin jo normikortin yhteydessä mutta koska jouduin maksamaan silloin itse korttini, niin rahat eivät vaan riittäneet senkin ajamiseen asti.

Olen jo varmaan kaksi vuotta sanonut aina kaverilleni että kyllä me nyt mennään seuraavalle kurssille ja ajetaan se kortti.. Aina on kuitenkin tullut jotain "esteitä" ja ollaan luovuttu ideasta. Nyt kuitenkin ilmoittauduin ajoissa kurssille ja vaikka firman pikkujoulut vietetään päivää aiemmin, aion silti mennä freesinä kurssille ja jättää juhlinnat vähän vähemmälle!

Kortin ajan samassa autokoulussa kuin henkilöautokortinkin. Haagan autokoulu on yksi ainoista autokouluista pääkaupunkiseudulla, jossa pääsee teoriatunneille niin sanotusti "kerralla". Eli kahden päivän aikana käydään läpi kaikki teoriat. Itselleni olisi ihan täysi mahdottomuus istua monta viikkoa putkeen teoriatunneilla aina iltaisin.

Minulla on nyt lauantaina ja sunnuntaina teoriaa, joten varautukaa kunnon autokouluspämmiin snäpissä (pikkkkis)! Teitä seuraajia on siellä jo aika kivasti ja sitä kautta pääsee seuraamaan aika eri kulmasta mun menoja, koska päivittelen sinne nykyään aika paljon kaikkea ihan kavereista töihin asti.

Jos muuten asut pääkaupunkiseudulla ja sinulla on suunnitelmissa b-ajokortin ajo, niin Haagan autokoulu on pistänyt pystyyn aika mehevän kisan. Huomasin tämän ihan sattumalta kun kävin katsomassa oman kurssin aikatauluja heidän sivuiltaan ja ajattelin että nyt on pakko vinkata teille lukijoillekkin tästä!

Autokoulu nimittäin arpoo yhden FIAT 500 auton kaikkien B-ajokorttinsa Haagan Autokoulussa 3.10.-31.3.2017 välillä suorittaneiden kesken! Ei vaan sillon mun aikana mitään tällästa ollut :D Mutta nyt on siis loistava tilaisuus voittaa auto! Katso täältä lisää tietoa skabasta :)
Onko joku teistä ajanut rekkakortin Haagan autokoulussa? Tai ylipäätänsä jos olette ajaneet rekkakortin pk-seudulla niin missä olette ajaneet sen? Onko jotain vinkkejä tulevalle kurssilaiselle? :D Innolla kyllä odotan viikonloppua! Lähinnä mua vaan hirvittää jo valmiiksi se teoriakoe.. Olen aina ollut maailman surkein lukemaan kokeisiin ja tentteihin joten tuollainen teoriakoe ei yhtään sytytä vaikka olen b-kortistakin päässyt ekoilla yrityksillä aina läpi.. Noh, se on sen ajan murhe :D

11 kommenttia

 1. Meinaatko nyt rekkakorttia vai ihan kuorma-auyokorttia.. on kyllä ihan täysin eri asia :D

  VastaaPoista
 2. siis tarkotaks kuorma-autokorttia?

  VastaaPoista
 3. Tarkoitatko rekkakortilla nyt C-korttia eli kuorma-autokorttia? 😁

  VastaaPoista
 4. Mitäs se kokonaisuudessaan tulee maksamaan? Eikö se ollut aika sikakallis sen uudistuksen jälkeen, vai muistanko väärin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ajaa sen ammattipätevyyden niin se on sikakallis :D Mutta tuo C-kortti on ainakin Haagan autokoulussa 1300e. Siihen tietty inssit päälle!

   Poista
  2. Eli siis sen CE-kortin jos ajaa ammattipätevyydellä niin se maksaa hunajaa :D

   Poista
 5. Ajatko todella CE kortin vai pelkän C-, eli kuorma-autokortin?

  VastaaPoista