tiistai 5. huhtikuuta 2016

Pitkä video

Nyt olis tiedossa pitkä video Niken treeneistä. Näistä treeneistä on vaikka kuinka paljon aikaa mutta halusin silti jakaa pätkät noista treeneistä teille.

Koitin laittaa kaikista hevosista ne ekat ja vikat pätkät jotta erot näkyisivät selkeästi. Etenkin Tuike oli menossa liikaa aluksi ja hypyissä se oli liian vino, mutta se ei sinänsä ollut ihme - oltiin hypätty edellisen kerran niin kauan aikaa sitten että innokkuus meni täysin sen piikkiin. Aku oli hypyissä hyvä, mutta Nikke ei ollut tyytyväinen sen työskentelyyn sileällä vasemmassa laukassa. Se ei jäänyt tarpeeksi oikealle ohjalle ja vasen jalka olisi pitänyt mennä paremmin läpi. Mutta Nikke oli Akuun etenkin vikalla rundilla tosi tyytyväinen, se oli jopa varovainen! Itse kämmäsin sarjalle, mutta silti Aku tsemppasi :)

Mukana oli ekaa kertaa myös Ukko jonka kanssa ollaan treenattu tässä kevään mittaan estehommia. Ukon tavoitteena on syksyn laatarit (5v). Ukon kanssa ei olla vielä tehty mitään ihmeempiä kotona, lähinnä vaan jumpattu ja tehty yksittäisiä esteitä. Nyt päästiin hyppäämään kunnolla rataa ja saatiin hyviä neuvoja. Ukosta en varmaan sen kummemmin päivittele tänne blogin puolelle kun vaan silloin tällöin koska nykyisissäkin hevosissa on ihan tarpeeksi tekemistä :)


Seuraavaksi viikonloppuna olisi ohjelmassa suokkiponien kisat Riders Innissä.Tuike menee 80 ja 90 ja korkkaa kisakauden. Ukko hyppää 70 ja 80 ja ne ovatkin sitten meidän ekat kisat. Aku hyppää lauantaina treenin ja su suunnataan niin ikään Hyvinkäälle 120-125 luokkaan.

3 kommenttia

 1. Tää sun ulkoasu on ihan älyttömän kiva!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mustaki :) Täytys varmaa vaihtaa useemmin niin pysys itekki vähä freesimpänä!

   Poista
 2. Miks sun blogin nimi on kunomaaeiole vaikka sulla on oma hevonen :DD

  VastaaPoista