tiistai 26. huhtikuuta 2016

Pyryillen

Senni laittoinkin jo kuvapommin mun ja Pyryn menosta omaan blogiinsa esille, mutta pakkohan munkin on kertoa meidän menosta :)

PP <3

Tuo ihana ESS-huppari on muuten myynnissä täällä

Ypäjä Spring Showssa luokat loppuivat lauantaina jo sen verran aikaisemmin että pääsin illalla testaamaan Pyryä luokkien jälkeen. Ollaan Sennin kanssa jo useampaan kertaan puhuttu että vielä joku päivä testaisin Pyryä! Nyt se hetki sitten koitti ja täytyy sanoa jo heti alkuun, että se hevonen on aivan ihana<3Senni toi kiltisti Pyryn mulle varustettuna Opistohallin kentälle ja mun tarvitsi vain hypätä kyytiin.
Aloitin käynnissä vaan hieman tutustuen ja asetellen hevosta ja huomasin jo siinä että Pyry meinasi olla hieman hidas jalalle. Mulla ei ollut raippaa kädessä, mutta ajattelin että teen vähän ravia ennen kuin otan raipan mukaan. Pyry on edestä ihan mielettömän kevyt ja mukava ratsastaa, harvoin saa suokilla tuollaista tunnetta suuhun. Mä olen kuitenkin ratsastanut tosi paljon erilaisilla suokeilla ja täytyy sanoa että Pyry on edestä aivan varmasti miellyttävin ja  kevein, jolla olen koskaan ratsastanut.
Laukassa Pyry vaati hieman aikaa vertyäkseen jotta laukka lähti pyörimään kunnolla. Otinkin tässä vaiheessa raipan (oksan puskasta :D) jonka myötä laukka parani ihan älyttömästi. Pelkkä raipan mukana olo riitti motivoimaan Pyryä pyörittämään laukkaa aika paljon paremmin. Tein alkulaukkojen jälkeen useamman vastalaukan ja työstin Sennin manailemaa oikeaa jalkaa läpi. Minusta Pyry oli ihanan suora ja symmetrinen molemmilta puolilta vaikka Senni sanoi sen ottavan oikean jalan huonommin läpi. Senni kuitenkin kertoi oman oikean puolensa olevan myös heikompi ja mulla se taas on vahvempi :)Pienen välikäynnin jälkeen jatkoin ravi-laukka siirtymillä, väistöillä ja vielä loppuun keskiraveilla. Oli kyllä ilo ratsastaa Pyryllä, se on ehdottomasti sellainen hyvän mielen-hevonen isolla H:lla. Sennin mielestä Pyry liikkui ihan kivasti ja musta se tuntui oikein mukavalta koko ajan. Yhtään kuuma herralle ei meidän treenistä tullut, mikä sinänsä on hyvä asia - kenttäkausi lähestyy kovaa vauhtia! Uskon että Senni tulee olemaan aikamoinen haastaja nyt kenttäareenoilla tämän herrasmiehen kanssa, sen verran hyvässä mallissa heillä on treenaamiset :) Toivottavasti nähdään Senni estekisoissakin, siellä meillä on aina hyvässä mielessä kunnon skabat pystyssä ;)


Miltä Pyry teistä näyttää? Haluatteko lukea lisää tällaisia vieraspostauksia? Aina välillä tulee nimittäin mentyä vaikka millä hevosilla, niin voisin aina välillä ehkä kirjoittaa niistäkin jotain? :)


7 kommenttia

 1. Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus! Tee ihmeessä lisää postauksia vierashevosilla ratsastamisesta, näitä on mukava lukea :)

  VastaaPoista
 2. Siis vähänkö tuo pyry on hieno 💗.💗

  VastaaPoista
 3. Kiva näitä vierastuuppauksia on lukea. Sitäpaitsi on valaisevaa saada toinen näkemys hevosesta, kuvissa Pyry on usein etupainoisen ja kädellä makaavan näköinen, hauska kuulla ettei se sitä ole.

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavan näköinen kaveri tuo Pyry! Ja tällaiset vieraspostaukset olisi kiva lisä tänne :)

  VastaaPoista
 6. Haluatko kokeilla Rannan Ruhtinas ja Pikku-Jätkä? Ois mielenkiintoista lukea kommentit. 😊 Jos tahdot niin laita yv.tä vaikka Faseen. Ps onnea eilisestä HIHS voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta, ollaan kuulolla! :) ja kiitos :)

   Poista