maanantai 11. tammikuuta 2016

Talviset kuvaukset

Viime viikolla pakkasten paukkuessa vein Aapon ekaa kertaa lumiselle aukealle kartanon pihalle. En ollut koskaan mennyt Aapolla ulkona noin kylmässä - lähellämme oleva maneesi on nimittäin lämmitetty. Olin siis varautunut siihen, että Aapolla saattaisi olla aika hauskaa :D Pakkasta loppiaisena oli parikymmentä astetta, mutta se ei meidän kevyttä menoa haitannut!


 Olin sopinut ystäväni Annan tulevan paikalle kameran kanssa. Anna hoiti kuvaamisen jälleen kerran upeasti - olette ehkä aiemmin törmänneent Annan (Anna Aalto/Heasta) kuviin Hippoksessa ja muissa suomalaisissa hevoslehdissä.


Aapo oli loppujen lopuksi ihan superkiltisti eikä hötkyillyt ollenkaan. Muutaman kerran se laukkasi vähän reippaammin, mutta siinäpä se :D Saatiin tosi ihanasti auringonlaskukin osaan kuvista mukaan. Nyt on taas aika kauan kivoja kuvia tiedossa - tässä vaan osa Annan otoksista :)


Täytynee taas kehystää yksi kuva.. Oma suosikkini on ehdottomasti tämä alla oleva kuva Aapon päästä <3Viikonloppuna oltiin Niken kurssilla Turussa ja Aapon lisäksi mukana oli myös Aku. Tunneista tulee lisää juttua myöhemmin, mutta molemmat hevoset menivät ihan ok. Ekana päivänä kumpikaan ei ollut mitenkään mahtava, mutta tokana päivänä oltiin jo paremmin messissä!


Jaoinkin jo osan näistä kuvista Somessa, kannattaa etenkin Instaa seurailla jos haluaa pysyä reaaliajassa mukana! Instasta mut löytää nimellä pikkkis :)

3 kommenttia

 1. Ihan mielettömän kivoja kuvia! Aapo on niin kivan näköinen, sellainen omaan silmään kiva (tosin mutakeleillä ei niin kivan värinen :D). Omia suosikkeja oli varsinkin tuo toinen kuva, oma suosikkisi Aapon päästä ja viimeinen, niissä on sitä jotain mikä sopii omaan silmään :') Blogiasi on muuten tosi kiva seurata, kun on useamman tyyppistä hevosta - nuorta, kokenutta, suokkia ja puoliveristä!
  liukastuenhyppyyn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. On kyllä upeita kuvia, ihastelin jo instassa :)

  VastaaPoista
 3. Minun suosikkini on tuo sinun oma suosikkisi ja ehdottomasti viimeinen kuva!

  VastaaPoista