maanantai 20. maaliskuuta 2017

Pipolove

Olen joskus aiemminkin kertonut suuresta rakkaudestani pipoihin ja pantoihin. Mulla on ihan järkyttävä määrä villaisia päähineitä mitä käytän aina tallilla kun elohopea laskee alle 8 asteen.


Mun kestosuosikki on ollut monta talvea Kingslandin punainen panta mutta sen lisäksi olen käyttänyt etenkin viime syksynä paljon ESS:n ruskeaa pantaa. Nyt sain kuitenkin helmikuussa aivan ihanan pipon Back on Trackilta ja sen jälkeen muille pipoille ei oikein ole ollut sijaa.


Pipossa on tosi kaunis kuvio ja se on ihanan paksu. Pipo istuu tarpeeksi syvälle päähän, joka on ainakin mulle ihan must. En tykkää käyttää tallilla sellaisia pipoja jotka eivät peitä korvia kunnolla. Haluan, että pipo oikein sujahtaa päähän ja ulottuu melko pitkälle niskaan.

Tämä villapipo on todella lämmin ja kevään tullen joudun kyllä ikäväkseni laittamaan sen hyllylle odottamaan taas syksyn viileneviä ilmoja. Niin lämmin se on - ja hyvä niin. Olen niin vilukissa ja etenkin ulkona tunteja pitäessäni tarvitsen kunnon pipon.


Pipoa on saatavilla kolmessa värissä. Harmaa, musta ja sininen ovat kaikki sellaisia värejä, jotka kelpuuttaisin itse ihan millon tahansa oman pipoarsenaalini jatkoksi.

Kaikki kuvat C.Susanna Niemi

Laitoinkin viime viikolla instaan kuvan jossa kuvatekstissä mainitsin mun tän hetken lempparibrändit. Back on Track lukeutuu ehdottomasti yhdeksi niistä. Mulla on viime aikoina ollut niin hyviä kokemuksia heidän tuotteistaan, että saattaa olla että "joudun" hankkimaan omillekkin hevosille nyt enemmän heidän tuotteita. Heidän kypäränsä on ihan ykkönen ja on ollut kiva huomata että monet mun oppilaat ovat myös hankkineet sen käyttöönsä. Hinta ja laatu ovat tässä kypärässä nimittäin enemmän kuin kohdallaan. Harmikseni onnistuin tosin viikonloppuna tiputtamaan kypärän lattialle tallissa ja sen pieni kuoren osa irtosi. Nyt koitan miettiä että saisiko sen vaan liimaamalla takaisin vai uskallanko enää käyttää sitä kun se osa hajosi.. Taidan olla yhteydessä BoT:n tyyppeihin ja kysäistä heiltä. Tuo kypärä on nimittäin niin hyvä päässä etten haluaisi luopua siitä hevillä :D

10 kommenttia

 1. VOI EI, karvatupsu :C Järjetön ja inhottava "koriste" pilaa koko pipon. Nyt meni maku koko bot-tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on tietysti makuasioita :) mulla on melkeen kaikissa pipoissa tupsu!

   Poista
 2. Mullekkin passaa enempi noi tiukat trikoopipot :) Mutta sellainen kysymys että onko tuo bot kypärä vg1?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi botin kypärä täyttää kaikki uudet turvallisuusvaatimukset :) esim. Hööksin sivuilta löytyy hyvin tietoa!

   Poista
 3. Onko tuo tupsu aitoa karvaa vai feikkiä? Feikkiä jos on niin ei haittais mua, mutta aito on aika epäeettistä varsinkin heppatytölle (itselleni siis) :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Mun omaan käteen tuntuu feikiltä. Vahvistan vielä botilta :)

   Poista
  2. Mistä satula ja suitset on sun mielestä tehty?:D

   Poista
 4. SAma tuli heti mieleen, että hyi hemmetti tota pipun tupsua. Itku tulee, kun ihmiset ei ymmärrä miten raa'asti se kiva tupsu sinne pipoon tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosiaan keinotupsu, joten kukaan ei ole kärsinyt ;)

   Poista
 5. Ihana pipo! Ostin vähän aikaa sitten sen saman sarjan pannan, se on ollut jo useamman kerran päässä. Tykkään!

  VastaaPoista