torstai 4. elokuuta 2016

Korpikylä

Täällä ollaan taas :) Laittelen nyt näitä kisakoosteita kuvineen aika monta peräkkäin :D


Aapo hyppäsi Korpikylässä vain Racingin - 110cm. Korpikylässähän verkka on sisällä ja Aapo on noissa maneesiverkoissa aina vähän innokkaampi jostain syystä. Näin oli nytkin ja se ei millään meinannut keskittyä alkuverkassa mihinkään. Hypyissä se oli ihan hyvä ja radalle päästiin jo vähän paremmin kuulolla olevalla hevosella.


Radassa ei sinänsä ollut mitään ihmeempää, muutama linja ja vain normaali sarja. Aapo suoritti radan todella innokkaasti ja mulla oli taas aikamoinen työ pysyä mukana :D Päästiin perusrata maaliin kuitenkin nollana ja uusinnasta tuli 1 puomi. Heti tokan vaiheen eka este oli varmaan 115 korkea ja ei Aapo montaa sen kokoista estettä ollut ennen tuota hypännyt, niin tuli hieman yllärinä hepalle. Mutta saatiin siis eka kvaali finaalia varten kasaan - tokaa siis metsästämään! Finaalia varten tarvitsee siis kaksi nollaa Racing-osakilpailuista. Finaali on Ypäjällä elokuussa ja sinne olisi tosi kiva päästä :)

Kaikki kuvat c. Hanna Heinonen

Aapolle siis paljon taputuksia vaikka rata ei maailman tasaisin ollutkaan. Alla vielä video teille katsottavaksi :)

Päällä meillä molemmilla on muuten ihania ESS:n juttuja <3 Mulla on tää paita, housut, tää huopa ja huppu.
1 kommentti

  1. Video ei jostain syystä näy ollenkaan postauksessa? Aapo on kyllä niin hieno, pääsette varmasti pitkälle sen kanssa :)

    VastaaPoista