torstai 4. elokuuta 2016

Aku Salo Riders Trophy

Akun kanssa kisaaminen on jäänyt nyt kesällä vähemmälle. Hevonen jäi Ainon lumisade-kisojen jälkeen pidemmälle tauolle sen ontuessa kisojen jälkeisenä päivänä.

Ainon jälkeisellä viikolla Aku hoidettiin, jonka jälkeen seurasi useampi viikko kävelyä ja siihen perään kuntoutus. Kun kuntoutus oli jokseenkin suoritettu, oli Aku yllättäen jälleen muutaman päivän huono ja päätyi taas klinikalle. Onneksi tällä kertaa kyseessä oli vain mustelma kaviossa, joten päästiin taas melko nopeasti takaisin töihin :)

Hyppyhommiin päästiin onneksi ennen ekoja Salon kisoja ja päästiin vihdoin melkein kahden kuukauden kisatauon jälkeen starttiin. Hypättiin pikkuinen metrin luokka, joka oli meille oikein hyvä aloitus pitkän kisatauon jälkeen!

Aku oli tuttuun tapaansa aika spooky, mutta sain sen melko kivasti rentoutumaan ja se hyppäsi yllättävän hyvin! Tehtiin varma nolla, mutta aikaa en ekassa kisassa paljoakaan viitsinyt ratsastaa. Tällä radalla Aku nappasi kuitenkin sijoituksen :)

Alla video, tosin melko sumea sellainen. En tiedä miksi se on noin hämyinen.. Seuraava kisavideo onkin sitten Havenin poikien kuvaama, joten parempaa luvassa sitten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti