maanantai 20. kesäkuuta 2016

Navy Sport

Ne jotka tuntevat mua vähänkään paremmin, tietävät mun olevan toppaliivilover. Voisin ostaa toppaliivejä kaikissa mahdollisissa väreissä ja olla ikinä kyllästymättä niihin. Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin ollut "fiksu" ja en ole ostanut yhtään liiviä, koska mulla on niitä jo melkein joka kelille.

*Yhteistyössä Equestrian Stockholmin kanssa*

Sanomattakin on siis selvää että ESS:ltä saamani uusi melko ohut Navy Sport -liivi on ollut kovassa käytössä siitä astin kun sain sen puolitoista kuukautta sitten. Liivi sattuu olemaan juuri sen paksuinen, jota multa ei vielä kaapista löytynyt. Eli täydellinen +5 asteesta aina +15. Mulla on KL:n yksi paksu liivi ja miljoona ohuempaa liiviä ja tämä osui sattumalta siihen paksuusrakoon jonka virka oli vielä täyttämättä.


Liivi on ESS:n designin mukainen - kaikki on mietitty loppuun asti. Taskuja on tarpeeksi, sisäpuolella on jopa läppätasku ja vetskarillinen tasku, kaikille siis kaikkea. Kaulus ylettyy tarpeeksi korkelle ja hihansuut ovat myös tällaiselle leveäharteiselle muuten pienelle tytölle sopivat.


Punaisella tehostevärillä korostetut vetoketjun kanttinauhat ja kauluksen sisäpinnat ovat kiva pieni väriläikkä muuten pehmeän sävyisessä liivissä. Sininen on ihan mun lemppariväri omissa ratsastusvarusteissa, joten liivi sopii oikeastaan kaikkiin mun kamoihin tosi hyvin :)


Mitäs tykkäätte liivistä? Mä olen koittanut kovasti pitää sitä vain kisoissa ja "hienoissa" treeneissä mutta vähän olen jo kyllä lipsunut.. Se vaan on niin helppo pukea ohuen pitkähihaisen päälle jos takki tuntuu liian paksulta. Onneksi mulla on yksi ohuempi sininen liivi jota voin käyttää tuon korvaajana huonommilla keleillä :D

Kaikki kuvat c. Sofia Sinisalmi

Ps. Mun oli tarkoitus postata teille ihan muista jutuista, mutta mun tietokoneen laturi ei jostain syystä lataa enää konetta ja tää oli ainut postaus valmiina jossa oli kuvat :D Joten nyt saattaa taas hieman kestää kun saan postauksia ulos kun kaikki kuvat on tietty siinä koneessa joka ei tällä hetkellä käynnisty. Saa nähdä ehdinkö verkkokauppaan ennen juhannusta..

2 kommenttia

  1. Anteeksi tämä ei liity aiheeseen.. mutta miten Retu voi? Ja jatkatko sen kanssa työskentelyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Retulle kuuluu hyvää, se kuntoutui hienosti leikkauksesta. Kuntoutin sen tosiaan kokonaan itse ja hyppyjäkin on jo tehty :)

      Poista