perjantai 17. kesäkuuta 2016

Moi

Pitkästä aikaa! Täytyy sanoa, etten ole edes avannut bloggeria viime postauksen jälkeen. Moni on varmasti ajatellut että tämän blogin tarina oli nyt tässä - näin ei kuitenkaan ole.

Välillä elämässä vaan täytyy tehdä isoja pääöksiä ja priorisoida asioita. Itse tein pari kuukautta sitten ison päätöksen ja sen seurauksena muutin asumaan yksin. Viimeiset kaksi kuukautta ovat menneet iha ryminällä eteen päin. On ollut paljon kisoja, töitä, muutto ja heti alussa päätin suosiolla priorisoida blogikirjoitukset hetkeksi pois päiväjärhestyksestä. En kuitenkaan halunnut tulla aluksi kirjoittamaan tästä elämäntilanteen muutoksesta tänne blogin puolelle koska olen aina ollut melko vaitonainen tällä puolella yksityiselämästäni. En aio nytkään tilannetta sen kummemin selitellä, mutta kaikki varmasti osaavat arvata mitä yksin asuminen tarkoittaa.

Hevosten kanssa asiat ovat hyvin. Mulla on nyt kirjoitettuna muutamakin valmis postaus Akusta, Kapsusta, Aapon kisoista, kotitreeneistä ja ruokinnasta. Julkaisen niitä nyt tulevina päivinä, joten luvassa on paljon luettavaa :)

C. Hanna Heinonen

12 kommenttia

 1. Hienoa että osaat priorisoida. Niinhän se on ratsastuksessakin, tärkeät asiat täytyy aina tehdä, vähemmän tärkeät tehdään sitten kun on enemmän aikaa ja voimavaroja. Tsemppiä uuteen elämän vaiheeseen anna hevosten parantaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mano! Kyllä tämä tästä, onneksi hepat osaa hyvin tuon parantamisen ;)

   Poista
 2. Jee mahtavaa :) tulevia postauksia odotellen !

  VastaaPoista
 3. Hei, kaikki sympatiat, tiedän millaista se on. Onneksi hepat ja työt pitää kiinni rutiinissa ja pään kasassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on.. Kaikella on tarkoituksensa :) Nyt vaan eteenpäin ja elämä rullaa :)

   Poista
 4. Kiva kun kävit edes nopeasti huikkaamassa, blogisi on mukavaa luettavaa! :) Ja täältäkin kovasti tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen. Nuo tuommoiset muutokset on aina tavalla tai toisella raskaita ja surutyötä vaativia, vaikka mitään dramatiikka ei olisikaan ollut ja kaikki olisi ihan yhteisymmärryksessä ja fine. Tekeminen on parasta lääkettä ja sitähän sinulla onneksi on! Rapsutukset Aapolle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista, jokainen sana ihan totta. Aapokin kiittää rapsutuksista :)

   Poista
 5. Kiva että palasit blogin ääreen :) kuulumisia on odoteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas ollaan :) Kiva että kuulumiset kiinnostaa :)

   Poista