lauantai 28. huhtikuuta 2018

Kiitos kaikesta Aku

Jo heti Mijakse reissun alkumetreillä, 11.1 jouduin jättämään hyvästit mun isolle mustalle. Tätä maailman rakkainta tyyppiä ei enää pystytty auttamaan, kun kaviokuume söi koko kavioluun :(


En edes tiedä mistä aloittaisin.. Aku oli kuitenkin yksi ensimmäisistä "kunnon" hevosista joiden kanssa pääsin treenamaan ja kisaamaan tavoitteellisesti. Toki olin aiemminkin ratsastanut ja kisannut muilla hevosilla mutta Akun kanssa pääsin sille seuraavalle levelille ihan oikeasti. Akun kanssa starttasin mun ekat 120-, ja 125-luokat, oltiin Niken luona Saksassa ja kaiken lisäksi vielä kasvettiin ihan hurja matka yhdessä.


Tietysti tuosta hevosesta päälimmäisenä on mielessä meidän Saksan reissu mutta käsikädessä sen kanssa kulkee kyllä meidän yhteinen kehitys. Vaikka helppoa ei usein ollut, niin sitä enemmän saan kyllä tässä vaiheessa kiittää Akua siitä, miten tehokas ja päättäväinen ratsastaja musta on tullut.


Vielä enemmän olen kuitenkin kiitollinen Akun omistajille, Janinelle ja Markolle siitä, että he ovat jaksaneet kuskata Akua treeneihin ja kisoihin sekä samalla tsempata ja kannustaa vuodesta toiseen. Jos kaikki hevosenomistajat olisivat näin kannustavia ja luottavaisia kuin Akun tyypit niin kaikkien ratsastajien elämä olisi aika helppoa ;) Laskeskelin tuossa että Akun kanssa yhteistyö aloitettiin vuonna 2011 loppuvuodesta jos en ihan väärin muista.. Pitkä matka on tultu yhdessä sekä Akun että tukijoukkojen kanssa ja päivääkään en vaihtais pois<3 Nyt Akun jalanjälkiä seuraa ihana Rontti, joka on tulevaisuudessa toivottavasti isojen luokkien hevonen. Akun porukat hankkivat Rontin viime kesänä sen ollessa 3v. Mun sydän oli särkyä kun jouduin uuden työn takia jättämään sen Suomeen (vaikka se onkin hyvässä huomassa). Toivon kuitenkin että päästään jatkamaan vielä senkin kanssa hommia vielä jossain vaiheessa.


Kiitos Janine ja Marko kun olette uskoneet muhun ja ennen kaikkea Akulle kiitos kaikesta - parempaa kaveria en olisi voinut noille vuosille saada <3

1 kommentti