tiistai 17. lokakuuta 2017

Shoppailuvinkkejä Horse Showhun

Itselleni iso juttu Horse Showssa joka vuosi on Expo. Harmillisesti joudun jättämään monta ihanaa juttua välistä kun rahat ei vaan riitä kaikkeen mutta aina sieltä jotain hyödyllistä ja harkittua tarttuu mukaan ;) Tänä vuonna hankintalistalla on uudet kengät, muutama pusero ja uusi sadeloimi Aapolle. Lisäksi olisi ihan pakko ostaa uusia sukkia ja parit hanskat.. Onhan siinä jo juttuja ihan tarpeeksi :D

Kuvat c. Julia Sjöman

Haluaisin kuitenkin vinkata teille muutaman aika kivan jutun exposta. Tuotteet eivät välttämättä ole alennuksessa mutta niissä on muuten sellaisia ominaisuuksia joista itse tykkään.


Ensimmäisenä haluaisin esitellä teille Horse Pilotin uutukaisen, Horse Pilot In&Motion turvaliivin. Tämä liivi on todellakin jokaisen esteetikon unelmien turvaliivi. Sen voi pukea hyvin kisatakin alle ja se on todella kevyt. Liivi on suunniteltu nimenomaan Horse Pilotin takkien alle mutta sen saa puettua kyllä muidenkin takkien alle.


Liivi on sen takia niin ohut koska se aktivoituu paukkuliivin tavoin vasta kun ratsastaja tippuu. Liivistä kiinnitetään lenksu suoraan satulaan ja kun ratsastaja putooaa ja kun lenksun irtoaa - laukeaa myös liivi. Jos lenksu vain venyy niin se ei laukea, eli ratsastaja voi hyvin nojata huoletta taakse yms.

Kun liivi on kerran lauennut, täytyy sen kaaskuosio täyttää vain uudelleen ja näin liivin saa heti uudelleen käyttöön. Minusta liivi on todellakin sellainen asia jonka laitan itse tulevaisuuden hankintalistalle ja todella toivon että joku päivä minulla olisi varaa lunastaa se itselleni :)

HIHS:ssä liivejä saa ainakin Putiikki Ainon pisteeltä.


Lisäksi nämä Parlantin kengät ovat omalla ostoslistallani ja uskon että moni muukin voisi olla kiinnostunut näistä. Itsehän hävitin omani viime talvena kun jätin ne auton katolle ja lähdin onnellisena ajamaan unohtaen että ne kengät on siellä katolla.. Nyt on sitten pakko vaan ostaa uudet :D Nämä ovat usein olleet tarjouksessa Smart Riderssin pisteellä joten eikun sinne vaan kurkkimaan ihan parhaita kenkiä ikinä!


Nyt haluaisinkin kuulla mitä te haluaisitte löytää HIHS:n Exposta ja mitä lisäyksiä kaipaisitte Expoon? Vastanneiden kesken arvotaan kaksi lippua perjantain kansainväliseen päänäytökseen :) Jätä kommentti torstaihin 19.10 klo 18 mennessä ja olet mukana arvonnassa!

Voittaja on nyt arvottu ja hänelle on ilmoitettu sähköpostilla :)

*yhteistyössä Horse Shown kanssa*


18 kommenttia

 1. Haluaisin löytää B//Vertigon talviratsastushousut itselleni, koska ne todellakin tulisivat tarpeeseen, edelliset kun ovat jo melkein 10 vuotta vanhat :D Mitä enemmän tarjouksia Expossa on, sitä parempi! Pystyy ostella enemmän halvemmalla ;) Tästä syystä tykkään ulkomaisista myyjistä, kuten Manskista, koska heillä on usein halvemmat hinnat kuin suomalaisilla.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mä haluaisin ostaa HIHS:tä uudet kisahousut. Pihla.nevas@outlook.com

  VastaaPoista
 4. Laaja valikoima uuden standardin kypäriä, jotta löytyisi se sopiva.

  gabriella@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Nyt just ei oo kyllä varaa mihinkään ylimääräiseen (edes niihin HIHS-lippuihin) mutta tarvetta toki olisi vaikka mille kivalle :-)

  anni.hermunen@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen tuo esittelemäsi turvaliivi, peukku sille, että turvallisuusvälineet tän lajin parissa kehittyy koko ajan käytännöllisempään suuntaan! Pakko sanoa tuosta exposta, että viime vuonna (edellisvuonna muistaakseni huimasti parempi/laajempi) olin siihen hieman pettynyt, jotenkin se ei ollut kovin kattava, enkä bongannut kovin mielenkiintoisia tarjouksia. Tai sitten oon vain tullut nirsommaksi, kun enemmän nähnyt vastaavia :D tälle vuodelle ei sen suurempia ostoslistalla olisi, mahdollisesti uudet chapsit ja ehkä lapsihevoselle tulevaisuutta silmällä pitäen jotakin, mutten niistä niin paineita ota. :)

  shkulm@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Toiveissa on löytää satulavyö ja uusien standardien mukainen kypärä :)
  ilona.annam@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti haluaisin löytää itselleni uudet ratsastushousut ja mustat pitkävartiset saappaat ;) Olis tosi jees päästä HIHSiin, kun muille päiville en lippuja ole saanut ostettua!

  VastaaPoista
 9. Uudet ratsastushousut ja kypärä olis kova juttu! Lisää hyviä tarjouksia niin aina parempi :)
  vanamillajohanna@gmail.com

  VastaaPoista
 10. edelliseen lisäten sähköpostini ellamikaelaaa@gmail.com <~~

  VastaaPoista
 11. Uudet ratsastuskengät olisi ostoslistalla, samoin uuden standardin täyttävä kypärä. Myös uljaalle ratsulleni pitäisi hankkia bootsit. Viime vuonna expo oli tosiaan hiukan pettymys, tänä vuonna saisi olla hyviä tarjouksia ja laaja valikoima!

  jasmin.salminen33@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Olisi kiva, jos löytyisi jotkut kivat grip ratsastushousut, uusi kypärä joko Charles Owen tai Kepp, ja ne Freejumpit olisi ne mitkä eniten haluaisin!:D
  Olisi kiva, jos olisi laajempi kokovalikoima kypärissä. Koska aina on vain niitä paria kokoja, jotka ovat isoja tai pieniä.:)
  Vielä pakko sanoa, että toi turvaliivi jonka esittelit vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja ihanaa kun kehittyvät edelleenkin paremmaksi!

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Haluisin löytää uudet ratsastushousut!
  Vilma Flinck, vilma.flinck@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kaikkea pientä löytyy aina ostoslistalta :D mm. suojat, bootsit, huopa, suitset mutta kaikkein välttämätön olisi ostaa uudet ratsastussaappaat, hanskat ja ratsastustakki.
  sonjamaria@outlook.com

  VastaaPoista
 16. Haluisin ostaaa itselleni uudet ratsastushousut, ratsastussaappaat ja takin. Ja ponille ostaisin uusia satulahuopia ja riimun ja suitset.

  tanja.katarina@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Uudelle laadukkaalle riimulle ja ratsastushousuille olisi tarvetta :)
  emilia00_@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Talvi on tulossa ja olisi ihan pakko investoida lämpimiin hanskoihin ja talviratsastussaappaisiin. Tuntuu, ettei näpit ja varpaat pysy lämpimänä, vaikka mitä pukisi päälle. Lisäksi hepat kaipaisivat kovasti uusia talliloimia entisten jo lörpähtäneiden tilalle. Eikä tässäkään varmaan vielä kaikki, expossa käppäillessä kun tulee aina mieleen milloin mitäkin ostettavaa. :D
  laurharle@gmail.com

  VastaaPoista