tiistai 10. lokakuuta 2017

Aapon viimeistelykisa ennen HIHS:ta

Kärräsin Aapon viime viikonloppuna hyppäämään Ainoon nuorten hevosten 120-luokan. Tämä olikin sitten meidän viimeinen kisa ennen Horse Showta. Aapo sai siis sinne paikan Wild Cardin avulla, niin kuin itseasiassa kai kaikki muutkin 6-vuotiaista paikkaa hakeneet. 5-vuotiaita oli tänä vuonna todella vähän ja jäin miettimään olisiko Riina sittenkin pitänyt ilmoittaa mukaan.. Mutta ehkä parempi näin, muuten olisi ollut aikamoinen hässäkkä jos molemmat olisivat olleet mukana..

Olen tosi iloinen että Aapo pääsi mukaan, onhan se nyt kivaa päästä taas areenalle hyppäämään :) Tämä meidän viimeistelykisa sujui kaikin puolin hyvin, Aapo hyppäsi hyvin ja sai Clear Round luokasta ruusukkeen :) Alla näette radan.

Tällä viikolla Aapo menee nyt kaksi kertaa maastoon ja pe ja la se tekee kunnon sileän treenin ja sunnuntaina mulla on sen kanssa hyppäri. Maanantaina liikutan sen kevyesti ja tiistaina teen kunnon sileän treenin. Keskiviikkona onkin sitten kisa, samoin torstaina. Saa taas vähän jännittää ;)2 kommenttia

  1. Miten kalliit lähtömaksut hihssiin on? :) tsempit teille!

    VastaaPoista
  2. Mitä Rinkelille on tapahtunut? 😩

    VastaaPoista