torstai 16. helmikuuta 2017

Päivitystä peliin!


Aada otti aivan super upeita kuvia Aaposta ja Akusta kun olimme Tampereella Niken treeneissä. Sen lisäksi, että sain molemmista hevosista ihania hyppykuvia, sain myös molemmista kunnon talvikuvia<3


Ensimmäisenä päätin laittaa esille kuvat Aaposta<3 Aapohan on tunnetusti maailman surkein poseeraaja, mutta nyt tallilla vietiin onneksi juuri tuohon kuvausaikaan hevosia ulos, joten kerrankin sillä riitti vähän katsottavaa ja ihmeteltävää :)


Kuvissa Aapolla on päällä sen suht uusi viltti. Tuollainen "enkkuviltti" oli ollut pitkään hankintalistalla ja meinasin luopua jo toivosta kun HIHSistäkään ei tuollaista löytynyt. Lopulta laitoin faceen ilmoituksen ja sieltä tärppäsi, kaverilla sattui olemaan yksi ylimääräinen viltii :) Sitten tarkkasilmäisimmät huomaavat Aapolla varmasti myös uuden kuolaimen. Olen jo pidemmän aikaa harkinnut kuolaimen vaihtoa johonkin pehmeämpään. Vanha viiksi kuparisella pyörivällä keskiosalla alkoi tuntumaan jo joulun aikaan liian kovalta ja Aapo ei tukeutunut siihen tarpeeksi. Nikke vahvisti tuolla kurssilla omat epäilykseni ja otin tokalle päivälle uuden kuolaimen kokeiluun. Aapo oli sillä paljon parempi ja päätettiin Niken kanssa että menisin nyt ainakin toistaiseksi suoralla kumikuolaimella.


Tuota sinistä kuolainta en kuitenkaan raaskinut ostaa, sen verran kallis se oli. Kahlasin Hööksit ja Horzet läpi mutta molempien valikoimat olivat todella suppeat. Tarjolla oli vain todella kovia ja ohuita kumikuolaimia tai vaihtoehtoisesti todella löysiä ja paksuja. Itse etsin taipuisaa ja melko paksua yksilöä.. Onneksi löysin lopulta Saksasta sopivan kuolaimen Aapolle kun olimme Aadan ja Nellin kanssa käymässä siellä.


Saksan reissusta tulee kokonaan oma postaus, joten kerron siinä lisää meidän menoista. Aada kuvasi lisäksi videolle tosi paljon matskua, joten hänen blogissa tulee olemaan vielä kattavammin juttua reissusta :)


Aapo on ollut tuon kurssin jälkeen taas pari viikkoa melkeen kävelyllä. Se oli riehunut tarhassa muutama päivä sen jälkeen niin paljon että oli todennäköisesti liukastunut tai jopa kaatunut. Tästä seurasi sen selän ihan totaalinen kipeytyminen ja se oli huono sen toisen lavan liikkeenkin osalta. Kun liike alkoi näyttää paremmalta sai se heti perään impparin toiseen takaseen :D Että sellainen pieni tauko tähän väliin..


Tänään menen ekaa kertaa maneesille ja katson miten Aapo liikkuu. Ainakin eilen kotona pehmeässä lumessa juoksuttaessa se liikkui hyvin mutta haluan mennä kunnon pohjille testaamaan kunnon. Ihanaa päästä taas treenaamaan, olen nyt kaksi viikkoa kävelyttänyt sitä joka aamu ja ilta n. 30-45min.. Ihan hyvin on kertynyt askelia omaan mittariin :D Kisakausi alkanee ensi kuun puolella, nyt eilen tosin maksoin jo Aapon luvan ja seuraavaksi pitäisi maksaa oma lupa kuntoon!


Ja kiitokset vielä Aadalle näistä upeista kuvista<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti