maanantai 2. toukokuuta 2016

Riders Inn 30.4

Saatte Riders Innin kisoista kaksi eri postausta koska mulla on niin mielettömästi hienoja kuvia! Ne ei edes kaikki mahdu näihin postauksiin, joten ne saavat luvan toimia kuvituskuvina myöhemminkin.

c. Sofia Sinisalmi

Aapo pääsi lauantaina testikyydittelemään meidän uuden kolmen hevosen trailerin. Mullahan ei edelleenkään ole sitä pikkueetä joten kuskiksi sain ihanan Tuken joka muutenkin oli menossa Hyvinkäälle toimihenkilöhommiin. Tuo kolmen hevosen traikun kokonaismassa on 3500 eli ihan mikä tahansa vetoauto siihen ei käy. Hevoset seisovat traikussa vinottain ja niiden peppu voi olla joko menosuuntaan tai toisinpäin. Itse lastasin Aapon nyt nenä menosuuntaan päin, koska traikussa on lastausmahdollisuus sivussa ja takana. Nyt kun lastasin sen takaa, pystyi sivusillan avaamaan ja Aapo sai katsella maisemia kun saavuimme kisapaikalle. Voisin tehdä myöhemmin ihan kokonaisen postauksen traikusta jos kiinnostusta löytyy?

c. Hanna Heinonen

Lauantaina meillä oli Aapon kanssa vain yksi luokka, joskin nyt mua hieman harmittaa etten hypännyt myös sitä noviisin osakilpailua koska nollalla saa paikan suoraan finaaliin.. Noh, täytyy hypätä se jossain toisessa kisassa kun ne luokat on vielä 90cm voisi saada paikan vähän varmemmin :) Noviisin finaali on kuitenkin sen 110 joka on ihan kiva korkeus meille syksyllä :)

c. Hanna Heinonen

Hyppäsimme siis 100cm joka oli arvostelulla 367.1. Kahden vaiheen radassa oli 13 estettä ja 15 hyppyä. Rata oli muuten perus simppeli mutta kakkoselta kolmoselle tiesin olevan meille hankala kaarre, koska sinne oli päästävä toisen esteen sisäkautta jotta tie ei menisi huonoksi. Lisäksi kahden askeleen pysty-pysty sarjalle ei missään nimessä saanut mennä liian isosti sisään, muuten Aapo ei mahtuisi sinne..

c. Salla

Verkassa Aapo oli aluksi ihan super villi ja olin vähän huolissani mitä radalla käy :D Onneksi se into kesti vain ravin ajan, laukassa se oli jo paljon rauhallisempi. Verkkahypyt oli hyviä, Aapo ei ylihypännyt ja sain sen muutenkin tuotua tosi tasasesti esteille.

c. Sofia Sinisalmi

c. Sofia Sinisalmi

c. Sofia Sinisalmi

Radalla sai olla kaksi odottavaa hevosta joten Aapo sai kivasti aikaa tutustuakseen ekaan ulkokisa-areenaansa. Aapollehan nämä olivat elämän ekat ulkokisat, juttu sekin jo sinäänsä :) Onneksi se on niin viksu vauva ettei ollut moksiskaan kiiltävästä valkoisesta hiekasta ja kaikesta muusta ympärillä olevasta.

c. Hanna Heinonen

Radalla sain tehtyä Aapon kanssa melko tasaisesti kaiken, kakkosen jälkeen meinasi tulla kiire niin kuin epäilinkin ja en saanut oikein askelta kolmoselle. Sarjalle päästiin hyvin, samoin sitä seurannut linja oli ok. Ekan vaiheen vikalle päästiin tosi kivassa rytmissä ja sitten oltiinkin jo toisessa vaiheessa! Este numero 9 sujui rytmissä mutta kympille Aapon laukka piteni aavistuksen liikaa. Sarjalle oli odotettava askeleet, ettei väli jäisi lyhyeksi mutta näin jälkeen päin ajateltuna olisi pitänyt vaan edetä ja tehdä se yhdellä vähemmän. Keltaiselle lankulle olisin voinut tulla vähän enemmän vinoon ja treenata sitä, mutta hyvin sinnekkin päästiin. Viimeinen hyppy puuttuu videolta, akku loppui :D Sieltä Aapo sai tiputuksen. Harvapuominen pysty jäi ehkä aavistuksen lähelle ja kolahti alas.


Kuitenkin tuohon tulokseen voi olla tyytyväinen ja ennen kaikkea siihen miten Aapo käyttäytyi <3 Kaikki oli kuin peruskauraa, mikään ei ihmetyttänyt :) Tämän radan jälkeen uskalsin lähteä hyppäämään Racingia sunnuntaina, siitä oma postaus pian :)

c. Sofia Sinisalmi

Aapo jäikin sitten Hyvinkäälle Riders Inniin yöksi, näin mun ei tarvinut hankkia montaa kuskia kyydittelemään Aapo edes takas. Talli oli kyllä super hulppea ja Aapo oli ihan onnessaan olkikuivituksesta :) 

c. Sofia Sinisalmi

8 kommenttia

 1. TODELLA upeita kuvia ja tyylikäs ratsukko, sekä tietysti kiva että on mennyt myös hienosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra ☺️ Oon ihan häkeltyny miten hienoja noi kuvat on ❤️

   Poista
 2. Vitsi Aaposta on tullut HIENO! Miljoonittain sydänsilmiä tähän 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä elän jossain pilvilinnoissa ku se on niin ihana 😍😍

   Poista
 3. Ihania kuvia :) ja ihanat uudet kisakamppeet nuo siniset!

  VastaaPoista
 4. Tee ehdottomasti postaus siitä traikusta!

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia ja upee Aapo! 😍 Munkin 5v oli tuolla Riders Innin verkassa ihan lentoon lähdössä, mutta rauhoittui sekin sitten radalle päästessä. Mitähän lie lapsihevosia syöviä mörköjä mahtanut siellä laitojen takana piileskellä.. :D

  VastaaPoista