tiistai 3. toukokuuta 2016

Racing Trophy 110cm

Sunnuntaina ajoimme Wilman kanssa Aapon luo jo aamusta. Aapo pääsi kunnon kävelylle Wilman kanssa kun itse autoin Johkua vähän radan muuttamisen kanssa. Kävelin siinä samassa myös oman radan. Radassa oli aika paljon tekemistä, mutta ei kuitenkaan mitään mahdotonta. Sarjalta pystylle vievä kaarre oli vähän kinkkisempi ja sen jälkeen kaarre oikealle. Muuten esteet olivat mukavan kokoisia ensimmäiseen Racing-osakilpailuun.

c. Suvililja

Letitin Aapon tämän jälkeen ja melkein saman tien se sai myös varusteet selkäänsä. Verkkasin ihan muutaman minuutin ajan kisa-areenalla - nuoret hevoset pääsevät sinne aina hetkeksi ennen oman luokan alkua. Tämä on ihan mielettömän hyvä juttu, nuorille on tärkeää päästä rentoutumaan radalla :) Tämä tutustumisehetki tarjoaa siihen loistavan mahdollisuuden ja vielä kun on kaverit mukana, niin radalla tulee heti kotoisampi olo.

c. Suvililja

c. Suvililja

Starttasin numerolla 14, joten mulla jäi hyvin aikaa verryttelyyn sisällä. Aapo tuntui ravissa tosi hyvältä, mutta laukassa se ei halunnut jostain syystä säilyttää ihan koko aikaa myötälaukkaa oikealle. Tämä oli ihan uusi ongelma ja en välitänyt siitä sen enempää. Jatkoin vain eteenpäin rytmissä koko ajan, oli laukka mikä tahansa.

c. Suvililja

Verkkahypyissä sain Aapon vielä edellistä päivää rennommaksi ja hypyt olivat tosi pyöreitä. Radalle mentäessä mua kyllä kieltämättä jännitti, olihan se eka vähän isompi luokka Aapolle.

c. Suvililja

c. Suvililja


Sain tehtyä ekat kolme estettä tosi hyvässä rytmissä mutta neloselle tahti hieman kiihtyi. Alla oleva video alkaakin muuten juuri esteeltä numero 4! Sarjalle pääsin hyvin, mutta sen jälkeen olisi pitänyt mennä pidemmälle kaarteeseen ja malttaa paremmin vedelle, nyt itse hätäilin ja Aapo vähän ryntäsi. Seuraava linja oli meille vähän ahdas, mutta siellä maltoin hyvin ja hypyt onnistuivat. Esteeltä numero 9 saimme harmittavan hipaisupuomin, dämet! Sinne pääsin hyvin sisään, Aapo vaan hyppäsi vähän liikaa eteen päin.. Viimeiselle taas hyvin ja maalissa oltiin yhdellä puomilla!
Olin niin iloinen. Vuosi sitten Aapo ei edes ollut vielä Suomessa, saatika edes sisäänratsastettu.. Mä uskalsin vain haaveilla Racingista ja kaikki tuntui niin kaukaiselta.. Mutta me tehtiin se. Asetettiin tavoitteita ja uskallettiin unelmoida <3 Kaikki ihmiset mun ympärillä on tukeneet niin paljon kaikessa ja auttaneet meitä hirveästi.. En voi tarpeeksi kiittää teitä kaikkia. Nyt me hypättiin meidän ensimmäinen Racing - ja vielä ihan alkukaudesta. Toi hevonen on jotain niin ihanaa ja en olisi koskaan voinut edes unelmoida noin laadukkaasta hevosesta. Mulla on ollut sen löytämisessä paljon tuuria matkassa ja onni on ollut kaikessa tähän asti meidän puolella <3

c. Suvililja

Kiitos kaikille kannustamisesta, avusta ja neuvoista <3 Kiitos Nikke ja Laura kun autoitte mua löytämään tän hevosen ja treenattee sitä mun kanssa, kiitos Soila kun olet mukana toisena mammana ja kiitos Hanni kun Aapolla on niin hyvä koti ja hoito. Lista voisi jatkua vaikka kuinka pitkälle.. Nyt vaan pitää toivoa että Aapo pysyy terveenä ja päästään jatkamaan meidän kautta samalla flowlla!

c. Suvililja

10 kommenttia

 1. Aika huippua! Hienoa työtä ja samalla draivilla varmasti jatkuukin teidän ura =) Onnea Racing-debyytistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä niin toivon että jatkuu :) Ihanaa että säkin oot päässy taas kisoihin :)

   Poista
 2. Aapo on kyllä niin hieno! Ei sen huimaa kehitystä voi kuin ihailla, oot tehnyt mahtavaa työtä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Salla! Toivotaan että sama meno jatkuu :)

   Poista
 3. Upeeta!! Ja oot kyllä tehnyt uskomattoman työn Aapon kanssa, hatunnosto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura! Työ onneksi jatkuu edelleen ja saan nauttia tuosta pupusesta<3

   Poista
 4. Aapo on kyllä niin magee! Onnea tähänastisesta, lisää onnea on varmasti tulossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä niin odotan tulevia kisoja ja treenejä :)

   Poista
 5. Moi, instagramiin laitoit kuvan teidän perus treenailusta, niin sittä tulikin mieleen, että olis kiva kuulla täällä blogin puolellakin ihan perus treeneistä, mitä teette yms. ;)
  Ja pakko nyt sekin vielä että Aapo on kyllä upean näköinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen postaus onkin tulossa piakkoin, kiva kun laitoit viestiä :)

   Poista