lauantai 23. syyskuuta 2017

MaKebe love

Aada kirjoitti blogissaan hetki sitten että hän oli vihdoin löytänyt unelmiensa kisatakin. Ilokseni voin ilmoittaa että niin kuulkaas minäkin! Ja jotta mitään "ininää" mistään yhteistyöjutuista ei tulisi niin huomio kaikki, tämä postaus on tehty yhteistyössä Smart Riderssin kanssa :´DMullahan on ollut Kingslandin kisatakki viimeiset viisi vuotta ja voin kertoa että se näyttää myös siltä. Se haisee aivan kuolemalta ja mikään pesu ei enää auta siihen.. Lisäksi kaikki napit ovat tippuneet ja olen kiinnittänyt siihen jos minkämoista nappia aina kun edellinen on tippunut. Lisäksi takin vuori on kutistunut suhteessa takkiin ja sen kulahtanut väri muistuttaa enemmän harmaata kuin mariinin sinistä..Nyt voin taas edustaa kisoissa hieman paremmin ja tyylikkäämmin kun sain Smart Riderssista vihdoinkin hankittua uuden ihanan takin <3 Tämä MaKeben Altea FMS takki istui täydellisesti hihoja myöten mun päälle ja olin aivan myyty. Valitsin tietysti sinisen värin mutta täytyy myöntää että myös punainen ja harmaa olisivat olleet aivan ihania..


Tässä takissa on Free movement systeemi, eli kangas liikkuu joka suuntaan vapaasti. Lisäksi hartioissa on resorimainen kangas joka lisää liikkuvuutta ja mukavuutta vielä lisää. Mitään isoa logoa takissa ei ole mutta kaunis punainen MaKebe-logo löytyy takin kauluksen reunasta ja hihansuusta.
Tällä takilla on nyt menty Sea Horse Weekistä alkaen ja täytyy todeta että kyllä tässä takissa täytyy jotain taikaa olla koska heti ekassa startissa kun se oli päällä niin napsahti voitto :D Lisäksi sen kanssa on jo ehditty mm. voittaa Poni Breeders.. Kai sitä voi olla vähän taikauskoinen?

Tässä on vielä linkki takkiin Smart Riderssin sivuille jotta pääsette helposti katsomaan takin tiedot.
Olen kokeillut aika montaa takkia tässä vuosien varrella ja voin rehellisesti sanoa että tämä on varmasti mukavin ja kauneimmin istuvin takki jota olen koskaan kokeillut. Voin vaan suositella teitä kokeilemaan tätä takkia, ette varmasti pety :)

1 kommentti

  1. Hieno takki! :) Onko tiedossa perus treenikuulumispostausta?

    VastaaPoista