perjantai 4. elokuuta 2017

Aina on kiva voittaa

Somesta moni huomasi varmasti jo viime viikolla että Retu nappasi voiton SHW:n 100cm luokasta. Aika hienosti suokkiponiinilta avoimessa luokassa<3

c. Henskun valokuvaus

c. Henskun valokuvaus

Retu ja Kapsu hyppäsivät molemmat 100 ja 110cm. Kapsu meni ekana metrissä ja teki tosi hyvää työtä. Puomeja se edelleen saa, mutta ne jäävät kyllä pois kun vaan saadaan yhdessä lisää kokemusta.

c. Henskun valokuvaus

Vaikka Kapsu ei kaikkien silmään näytä ulospäin ahdistuneelta tai hankalalta niin se on todellisuudessaan ihan mielettömän herkkä ratsastaa. Se haluaa olla varovainen, mutta ei vaan yksinkertaisesti vielä ihan aina hallitse itseään. Yksi puomi ei vaadi kuin ihan pienen lähestymisvirheen multa niin homma on jo siinä. Hyväähän tässä on se, että mun pitää vaan ratsastaa paremmin ;)

c. Henskun valokuvaus

Sen kanssa saa vaan aina vähän arpoa että kuinka paljon tarvitsee minäkin hetkenä jalkaa.. Esimerkiksi kympissä meidän verkka oli ihan fantastinen. Hevonen toimi kuin unelma ja päätin antaa sille mahdollisuuden jatkaa radalla yhtä rennosti. Kuitenkin heti ykkösellä se otti puomin, olisi vaan pitänyt olla siinä vähän enemmän kiinni.. Kakkosella sen takajalat kävi jo ihan katossa, samoin kolmosella. Noh, neloselle sitten ajattelin jättää sille kunnolla tilaa ettei se joutuisi niin paljon hypyssä ylös mutta ilmeisesti Kapsun mielestä tilaa oli jo vähän liikaa koska se ei uskaltanut lähteä hyppyyn ja juoksi ohi. Uudella lähestymisellä päästiin yli mutta seuraavalle esteelle meno ahdisti sitä niin paljon että sen hypyn jälkeen keskeytin.

Loput kuvat c. Säde

Olin hakemassa Hangosta sille kvaalia mestaruuksiin ja se peli oli jo menetetty niin en halunnut ahdistaa sitä enää lisää. Hyppäsin verkassa yhden pienemmän esteen vielä ja Kapsu oli heti paljon rennompi. Tämä ratsu kaipaa vain ratoja, mutta voi olla ettemme ehdi saada kuninkaallisiin tarvittavia mestaruuskvaaleja..


Retu hyppäsi siis metrissä 0/0 mutta hieman meillä oli tuuria ekassa vaiheessa matkassa. Sarjaan ratsastin kuin puusilmä, ihan kahden askeleen väliin. Onneksi vain odotin hyppyä ja Retu hoiti homman<3 Myös perusradan vika kolahti aika makeasti mutta pysyi kannattimilla. Ja sitten mentiin! En ratsastanut oikeastaan kovaa, käänsin vain yhden esteen edestä mistä moni muu ei mennyt ja sujuin viimeisen linjan sisäkaarella. Sillä irtosi tällä kertaa voitto :) Palkinnoksi saimme mm. aivan superihanan SHW loimen ja kahvimukin.


Kympissä Retu oli parempi kuin aiemmin tällä kaudella, mutta samoin kuin Kapsulla sain ykkösen ja kutosen alas. Molemmat esteet tulivat ulos pienestä kaarteesta aidan viereen, ihan samanlaiset virheet molemmista suunnista. Hevonen jää vähän vetämään ja matalaksi, en päässyt tekemään sitä tarpeeksi valmiiksi kaarteessa. Muuten hyppy tuntui paljon paremmalta kuin aiemmin ja taisteluntahtoakin löytyi<3


Hyppäsin siis vain yhtenä päivänä ja loput päivät menivätkin sitten kavereiden kanssa hengaillessa. Hanko on kyllä aina kesän paras kisa<3

Takki Makebe/Smart Riders, Housut Licarzo/Smart Riders, Kisapaita Equestrian Stockholm

Huomatkaa muuten Retun uudet ihanat karvasuojat ja mun kisatakki<3 Me molemmat saatiin pitkään kuolaamamme uudet jutut! Retua ahdistaa aina kaikki suojat ja nyt vihdoin ja viimein hankittiin sille noi karvasuojat mitkä näytti ainakin nyt pelittävän ;) Samoin kisatakissa oli kyllä taikaa heti ekassa kisassa minkä sen kanssa tein :D Tuo Makeben takki on aivan ihana, teen siitä vielä oman postauksen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti